Program


Pupa Trupa

Pupa Trupa

A Pupa Trupa egy 2019-ben alakult békéscsabai zenei formáció, amely elsősorban a gyermekirodalomból válogat verseket megzenésítésre. Műsorában többek közt József Attila, Kányádi Sándor, Ágh István, Szabó T. Anna, Páskándi Géza, Veress Zoltán, Szilágyi Domokos, Majtényi Erik versei csendülnek fel akusztikus hangszerelésben.

Pupa Trupa

A Pupa Trupa egy 2019-ben alakult békéscsabai zenei formáció, amely elsősorban a gyermekirodalomból válogat verseket megzenésítésre. Műsorában többek közt József Attila, Kányádi Sándor, Ágh István, Szabó T. Anna, Páskándi Géza, Veress Zoltán, Szilágyi Domokos, Majtényi Erik versei csendülnek fel akusztikus hangszerelésben. Az együttes gyakori vendége a Meseháznak, és kezdettől az intézmény támogatását élvezi. Innen viseli a „Meseház hangja” titulust is a zenekar. Szintén jelentős együttműködés jött létre a Bárka folyóirattal, a Mondani-valók antológia versmegzenésítései kapcsán.

A formáció tagjai – Soós Emőke, Lovas Gábor, Shäfer Szilveszter, Pataj Péter – régóta munkálkodnak a békéscsabai bábszínházi és zenei élet különböző területein. Egyedi énekes muzsikájuk szól éppúgy a gyermekekhez mint szüleikhez, az igényesen válogatott verscsokor tartalmas családi programot kínál.

Ajánló


Egy középkorú férfi megismerkedik egy fiatal lánnyal. Idáig semmi különös nincs a dologban.…

„Az észt azért kapta az ember, hogy megszabadítsa magát, tehát meg kell szabadulni.…

Dumas-Szomor-Pozsgai: Monte Cristo grófja musical 2 részben A Békéscsabai Jókai Színház előadásában.