Program


Pupa Trupa

Pupa Trupa

A Pupa Trupa egy 2019-ben alakult békéscsabai zenei formáció, amely elsősorban a gyermekirodalomból válogat verseket megzenésítésre. Műsorában többek közt József Attila, Kányádi Sándor, Ágh István, Szabó T. Anna, Páskándi Géza, Veress Zoltán, Szilágyi Domokos, Majtényi Erik versei csendülnek fel akusztikus hangszerelésben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 5. szerda, 19:30

Pupa Trupa

A Pupa Trupa egy 2019-ben alakult békéscsabai zenei formáció, amely elsősorban a gyermekirodalomból válogat verseket megzenésítésre. Műsorában többek közt József Attila, Kányádi Sándor, Ágh István, Szabó T. Anna, Páskándi Géza, Veress Zoltán, Szilágyi Domokos, Majtényi Erik versei csendülnek fel akusztikus hangszerelésben. Az együttes gyakori vendége a Meseháznak, és kezdettől az intézmény támogatását élvezi. Innen viseli a „Meseház hangja” titulust is a zenekar. Szintén jelentős együttműködés jött létre a Bárka folyóirattal, a Mondani-valók antológia versmegzenésítései kapcsán.

A formáció tagjai – Soós Emőke, Lovas Gábor, Shäfer Szilveszter, Pataj Péter – régóta munkálkodnak a békéscsabai bábszínházi és zenei élet különböző területein. Egyedi énekes muzsikájuk szól éppúgy a gyermekekhez mint szüleikhez, az igényesen válogatott verscsokor tartalmas családi programot kínál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!