Program


"Megtanulom, megőrzöm, továbbadom..."

"Megtanulom, megőrzöm, továbbadom..."

Cirkuszi dinasztiák műsora a generációról generációra szálló tudás jegyében



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 31. kedd, 20:30

Erő, kitartás, egyensúly, esélyegyenlőség, pontosság, egymásra figyelés – gondolatok, melyek az ámulatba ejtő cirkuszi műsorszámok megtekintése közben jutnak eszünkbe. A cirkusz a családok közös művészeti ága mind a porondon, mind a nézőtéren. Az artisták gyakran egymástól sajátítják el ennek a nagy hagyományú szakmának az alapjait, apáról fiúra, anyáról lányra öröklődik nem csak a cirkusz szeretete, hanem akár maguk a számok, attrakciók is.  A nézőtéren pedig együtt szórakozhat és ébredhetnek gondolatai, érzései három generációnak: gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek.

Gálaelőadásunkban nem csak káprázatos produkciókat láthat a közönség, hanem a számok közötti beszélgetésekben betekintést nyerhetünk az artisták egyszerre szenvedélyes és fegyelmezett világába is.

Rendező: Fekete Péter

A Fővárosi Nagycirkusz produkciója

Ajánlatunk


Tartson velünk egy igazi házibuliba! Idézzük meg együtt a Szent István parkot, az Ipoly mozit, a Dagály Fürdőt – szűkebb hazánk, a budapesti XIII. kerület nevezetes pontjait; és a Ki mit tud?-ok korszakát, amikor is egy kezdő, fiatal zenekar még pálmafákat tudott a Váci út macskaköveire varázsolni.

Hamupipőke kereskedő édesapja, édesanyja halálát követően újra nősül, így a lány kap egy mostohaanyát és két mostohanővért. Az édesapa, amikor egy utazására készül, megkérdezi a lányokat, ki, mit szeretne, a mostohák drága szöveteket, ruhákat, Hamupipőke azonban csupán egy kis csemetefát kér. Az utazás rosszul végződik, meghal az édesapa, aki árván hagyja Hamupipőkét.

Mrs. Dolly Levi furfangos, házasságokat összehozó cselszövései, melyekkel megözvegyült, fiatalabb és élemedettebb hölgyeket és urakat próbál közös háztartásba terelni, sok-sok kacagtató félreértésre, faramuci, összegabalyodott helyzetek szórakoztató feloldására adnak alkalmat – mígnem Dolly végül magának szerzi meg a legjobb partit.

Ajánló


Mit tehet egy pár, akiknek kapcsolatán szakadások keletkeztek? A legokosabb ilyenkor felkeresni egy szakembert, egy terapeutát, aki a külső szemlélő…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!