Program


Lili és Lali meseországban

Lili és Lali meseországban

Varázslatos, kalandos utazás a mesék világában.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 31. péntek, 19:00

2019. augusztus 07. 19:30
Lili és Lali Meseországban
 
Varázslatos, kalandos utazás a mesék világában.
Lili és Lali egy véletlen folytán egy csodás országba kerülnek, ahol a nagyon szeretett és ismert mesefigurák mellett különleges lényekkel is találkoznak. A szereplők zenélnek, táncolnak és énekelnek a legismertebb mesefilmekből, így a néző gyerekek együtt tudnak énekelni a szereplőkkel. A különleges lények hihetetlen artista produkciókkal kápráztatják el a két kis főszereplőnket.
 
Fellépők többek között Liszi Melinda, Árvavölgyi Patrik, Nagy Róbert, a Fővárosi Nagycirkusz artistái és a LandOfMusic - LOM táncosai.



Ajánlatunk


Mrs. Dolly Levi furfangos, házasságokat összehozó cselszövései, melyekkel megözvegyült, fiatalabb és élemedettebb hölgyeket és urakat próbál közös háztartásba terelni, sok-sok kacagtató félreértésre, faramuci, összegabalyodott helyzetek szórakoztató feloldására adnak alkalmat – mígnem Dolly végül magának szerzi meg a legjobb partit.

Tartson velünk egy igazi házibuliba! Idézzük meg együtt a Szent István parkot, az Ipoly mozit, a Dagály Fürdőt – szűkebb hazánk, a budapesti XIII. kerület nevezetes pontjait; és a Ki mit tud?-ok korszakát, amikor is egy kezdő, fiatal zenekar még pálmafákat tudott a Váci út macskaköveire varázsolni.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Nyomoztak már együtt a színház művészeivel? Ne hagyják ki! Most megtehetik! A híres zongoraművésznőt holtan találják otthonában, az elkövető egy…

Mit tehet egy pár, akiknek kapcsolatán szakadások keletkeztek? A legokosabb ilyenkor felkeresni egy szakembert, egy terapeutát, aki a külső szemlélő…

Hamupipőke kereskedő édesapja, édesanyja halálát követően újra nősül, így a lány kap egy mostohaanyát és két mostohanővért. Az édesapa, amikor…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!