Program


ÉBREDÉS NAGYKONCERT

ÉBREDÉS NAGYKONCERT

A Megasztár 5 férfi hangja,Kökény Attila és az Artisjus- és EMeRTon-díjas magyar zenész, Rakonczai Viktor az „Ébredés” című közös műsora varázslatos nyári éjszakára invitálja közönségét, ahol a zene és a természet harmóniája találkozik!

Aktuális előadásokA Szarvasi Vízi Színház a természet és a művészet találkozásának tökéletes helyszíne. A Körös holtágának partján elhelyezkedő színház a víz felett lebeg, így a nézőtér és a színpad közvetlen kapcsolatban áll a természet szépségeivel. Az esti fények varázslatos játéka és a csillagos égbolt felejthetetlen hátteret biztosít az előadásokhoz. Ez az egyedülálló helyszín minden alkalommal magával ragadja a látogatókat.

Program:
Az este során Kökény Attila és Rakonczai Viktor zenekara a legnagyobb slágerekkel és új dalokkal szórakoztatja a közönséget. Az előadásban hallhatók lesznek a legismertebb és legkedveltebb számok, valamint néhány meglepetés dal is, melyek garantáltan magával ragadják a nézőket.

Tűzijáték:
Az est csúcspontja a koncert utáni tűzijáték, ami egy igazi látványosság lesz, amelyet a Szarvasi Vízi Színház környékén is láthatnak majd.

Jöjjön el, és élvezze velünk ezt a varázslatos estét, ahol a zene és a természet egyedülálló harmóniája teszi felejthetetlenné az élményt.

Várjuk szeretettel!

Ajánló


A Megasztár 5 férfi hangja,Kökény Attila és az Artisjus- és EMeRTon-díjas magyar zenész, Rakonczai Viktor az „Ébredés” című közös műsora…

BRANDNYÚL MINI DISCO - interaktív gyerekműsor

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!