Program


Cirkuszvarázs

Cirkuszvarázs

A Fővárosi Nagycirkusz előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 30. kedd, 20:30

A cirkuszi előadások mindig kizökkentik az embereket hétköznapi miliőjükből, olyan csodát teremtve, amely ámulatba ejti, mondhatni elvarázsolja nézőit.
Erre készül idén is a Fővárosi Nagycirkusz a Szarvasi Vízi Színház páratlan szépségű színpadán, ahová ebben az évben a nyári nagyszabású műsorának, a Repülőcirkusz számait hozza el egy káprázatos gálaműsor keretein belül.
A lenyűgöző artistaszámok bemutatják a cirkusz világának kápráztató sokszínűségét mind a földön, mind a fölé néhány méterrel "felszárnyalva".

Ajánlatunk


Sziasztok, megint én vagyok az, Guszti!

A Fővárosi Nagycirkusz „Csillagok, égbeli tűk” című nyári műsora a bolygónkról szól, és a bolygónkért aggódó csillagokról, a minket féltő Napról és Holdról, a ránk, emberekre gondos szülőként tekintő egész univerzumról!

Tartson velünk egy igazi házibuliba! Idézzük meg együtt a Szent István parkot, az Ipoly mozit, a Dagály Fürdőt – szűkebb hazánk, a budapesti XIII. kerület nevezetes pontjait; és a Ki mit tud?-ok korszakát, amikor is egy kezdő, fiatal zenekar még pálmafákat tudott a Váci út macskaköveire varázsolni.

Ajánló


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

Mrs. Dolly Levi furfangos, házasságokat összehozó cselszövései, melyekkel megözvegyült, fiatalabb és élemedettebb hölgyeket és urakat próbál közös háztartásba terelni, sok-sok…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!