Program


Rigócsőr királyfi

Rigócsőr királyfi

Grimm -Kocsák-Bozsó: RIGÓCSŐR KIRÁLYFI
mesemusical
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 8. szerda, 19:30

Kérők hada verseng Izabella királykisasszony kezéért. Ő azonban mindegyikőjükben csak kivetnivalót talál. Egyiküket, a szomszédos királyság ifjú uralkodóját, még gúnynévvel is felékesíti. Rigócsőrnek nevezi el. Az ifjú király beleszeret a fennhéjázó királykisasszonyba és elhatározza, hogy másnap álruhában – koldusként – újra szerencsét próbál.
Eközben az öreg király megunva lánya méltatlan viselkedését, úgy rendelkezik, hogy az első férfiemberhez hozzáadja, aki a palotába bebocsátást kér. Ki más is lehetne, aki bezörget a kapun, mint a koldusruhát öltött Rigócsőr király.
A királylány a koldus feleségeként kezd új életet. Megtanulja, hogy mindenért meg kell dolgozni. Ráébred arra, hogy az élet számtalan csodát rejt mindazoknak, akik megbecsülik azt, és tesznek is érte.

Szereposztás:

Rigócsőr királyf:  DÓSA MÁTYÁS
Király: VARGA MIKLÓS
Izabella, a lánya: VARGA VIVIEN
Bömbölik: BODOR SZABINA
Acsarkodik: DOMINEK ANNA
Kocsmáros: BOZSÓ JÓZSEF
Kocsmárosné: STEINKOHL ERIKA
Királynő: PALÁSTHY BEA
Érdergard herceg: IMRE MARCELL
Sigfried herceg: OSZVALD BALÁZS

Közreműködők
Ügyelő: MADÁR K. ZOLTÁN
Súgó: HORVÁTH KATALIN
Rendezőasszisztens: NEMES BENCE
Koreográfus: BORBÉLY KRISZTINA
Rendező, látvány: BOZSÓ JÓZSEF

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Mrs. Dolly Levi furfangos, házasságokat összehozó cselszövései, melyekkel megözvegyült, fiatalabb és élemedettebb hölgyeket és urakat próbál közös háztartásba terelni, sok-sok kacagtató félreértésre, faramuci, összegabalyodott helyzetek szórakoztató feloldására adnak alkalmat – mígnem Dolly végül magának szerzi meg a legjobb partit.

Hamupipőke kereskedő édesapja, édesanyja halálát követően újra nősül, így a lány kap egy mostohaanyát és két mostohanővért. Az édesapa, amikor egy utazására készül, megkérdezi a lányokat, ki, mit szeretne, a mostohák drága szöveteket, ruhákat, Hamupipőke azonban csupán egy kis csemetefát kér. Az utazás rosszul végződik, meghal az édesapa, aki árván hagyja Hamupipőkét.

Ajánló


Tartson velünk egy igazi házibuliba! Idézzük meg együtt a Szent István parkot, az Ipoly mozit, a Dagály Fürdőt – szűkebb…

Nyomoztak már együtt a színház művészeivel? Ne hagyják ki! Most megtehetik! A híres zongoraművésznőt holtan találják otthonában, az elkövető egy…

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!