Program


Lili és Lali meseországban

Lili és Lali meseországban

Varázslatos, kalandos utazás a mesék világában.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 31. péntek, 19:00

2019. augusztus 07. 19:30
Lili és Lali Meseországban
 
Varázslatos, kalandos utazás a mesék világában.
Lili és Lali egy véletlen folytán egy csodás országba kerülnek, ahol a nagyon szeretett és ismert mesefigurák mellett különleges lényekkel is találkoznak. A szereplők zenélnek, táncolnak és énekelnek a legismertebb mesefilmekből, így a néző gyerekek együtt tudnak énekelni a szereplőkkel. A különleges lények hihetetlen artista produkciókkal kápráztatják el a két kis főszereplőnket.
 
Fellépők többek között Liszi Melinda, Árvavölgyi Patrik, Nagy Róbert, a Fővárosi Nagycirkusz artistái és a LandOfMusic - LOM táncosai.



Ajánlatunk


Bizony, az élet nem fenékig lektűr. Még az olyan szakavatott tollforgatók is kerülhetnek alkotói válságba, mint Jenő, aki a feltűnni vágyó kezdő írók lendületével sóhajtozik az üres lap előtt. A könyvkiadónak hetykén azt ígérte, hogy délre kész a kézirat… És már reggel tíz óra van. Nézi ablakából a szemközti kávéházba igyekvő alakokat. Téma után szimatol. És érkezik is balról vehemens tempóban: a kávéház forgóajtaján beleng a végzet előszele: a Szőke ciklon! Jenő írni kezd, de olyan tempóban, hogy ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja. A Viharsarok Táncszínház táncosai nemcsak, hogy lekövetik, de néhol még diktálják is a tempót. Kaland, banditák, lopott gyémánt, szerelem és sok-sok félreértés. Csalfa lányok, sok táncot lejtő legény – egy eltáncolt Rejtő-regény. Társművészetek bevonásával a darabban megjelennek akrobatikus és színpadi kortárs elemek. A darabban a narrátor szerepét (aki Rejtő Jenő – P. Howard megszemélyesítője) Csomós Lajos Jászai Mari-díjas színművész alakítja.

Mit tehet egy pár, akiknek kapcsolatán szakadások keletkeztek? A legokosabb ilyenkor felkeresni egy szakembert, egy terapeutát, aki a külső szemlélő objektivitásával, -nem mellesleg bőséges személyes tapasztalattal – próbálja a megtalálni a megoldást a szerelmesek számára. A vérbő humorral, sziporkázó iróniával, és időnként mégis megindító érzelmességgel megírt szövegeket átszövik a magyar könnyűzene elmúlt évtizedeinek legkedveltebb dalai.

Tartson velünk egy igazi házibuliba! Idézzük meg együtt a Szent István parkot, az Ipoly mozit, a Dagály Fürdőt – szűkebb hazánk, a budapesti XIII. kerület nevezetes pontjait; és a Ki mit tud?-ok korszakát, amikor is egy kezdő, fiatal zenekar még pálmafákat tudott a Váci út macskaköveire varázsolni.

Ajánló


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

Mrs. Dolly Levi furfangos, házasságokat összehozó cselszövései, melyekkel megözvegyült, fiatalabb és élemedettebb hölgyeket és urakat próbál közös háztartásba terelni, sok-sok…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!