Program


Festett mosoly - Bohócgála

Festett mosoly - Bohócgála

Kacagjanak fesztiváldíjas bohócokon és legyenek jelen a jövő nevettetőinek születésénél! A bohóc a legbátrabb ember a világon. Mer ügyetlen, gyenge, no és őszinte lenni azért, hogy a közönség jól szórakozzon rajta. Persze magunkon is nevetünk, hiszen azokat a tulajdonságainkat nagyítja fel, amelyeket mi magunk elrejteni próbálunk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 26. szerda, 20:30

A Baross Imre Artistaképző Intézet ősszel clown/bohóc osztályt indít. A gálaműsorban az előkészítő, egyhetes szarvasi táborból a diákjelöltek mellett mestereik is fellépnek: Jim Williams pantomimbohóc az Egyesült Államokból, Anka Wojtkowiak Williams Lengyelországból, a Goodman Boys csoport Izraelből, a PlanSHET ukrán lányformáció, Greifenstein János bohócmester, Filep Viktor és Jónás Zoltán táncművészek valamint a Fővárosi Nagycirkusz zenekara. A Békéscsabai Jókai Színház művészei musical számokkal érkeznek.Sok-sok nevetést ígérünk egy kellemes szarvasi estéhez!

2017 szeptemberétől kétéves, nappali tagozatos bohócképzést indít érettségizett fiatalok számára a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskola. Folyamatosan várják a jelentkezőket!

http://www.biak.hu/erettsegi-utani-szakkepesitesek/artista-bohoc/

Az érdeklődők számára egyhetes tábort szerveznek Szarvason. A műhelymunka egyenértékű a felvételi vizsga első körével, a legjobbak azonnali felvételt is nyerhetnek az iskolába.

A Festett mosoly bohócgála ennek a tábornak lesz a záró eseménye. A műsorban fellépnek a diákok mellett a külföldi vendégtanárok is: Jim Williams pantomimbohóc az Egyesült Államokból, a Goodman Boys csoport Izraelből, a PlanSHET nevű ukrán lányformáció, Greifenstein János bohócmesterség-tanár, a leendő osztály egyik vezetője, Filep Viktor és Jónás Zoltán táncművészek valamint a Fővárosi Nagycirkusz zenekara. Mindezek mellett a Békéscsabai Jókai Színház művészei musical számokkal érkeznek.

Sok-sok nevetést ígérünk tehát egy kellemes szarvasi nyári estéhez!

Ajánlatunk


Metsző humorral és mély emberismerettel írta meg két híres egyfelvonásosát Molnár Ferenc. Pazar szerepek színészeknek és remek szórakozás a nézőknek. Párban szép az élet, hát, még ha egy bankigazgató (Egy, kettő, három) és egy színházigazgató (Az ibolya) édes-sanyarú sorsát vetheti össze a közönség egy este, egy színpadon, két előadás során. De messzire menő következtetéseket nem kell levonni: mindkét hős (és holdudvara) magáért beszél, mindkét történet egy-egy „napi bölcselet”, rácsodálkozás a karrierre, hatalomra, és nem utolsó sorban a szerelemre, azóta sem változó világunkban. Mert ami változott, az „csak” a stílus, s habár a mai elegancia csupán egy fényes gomb egy száz évvel ezelőtti frakkon vagy zsaketten, az igény megmaradt. S ezzel együtt a problémák megoldásával járó édes-bajos küzdelmek is.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Tartson velünk egy igazi házibuliba! Idézzük meg együtt a Szent István parkot, az Ipoly mozit, a Dagály Fürdőt – szűkebb…

A koncert első részében a Puskás, a musical dalaival és történetével ismerkedhetnek meg. A darab a világ legismertebb magyar embere,…

Mit tehet egy pár, akiknek kapcsolatán szakadások keletkeztek? A legokosabb ilyenkor felkeresni egy szakembert, egy terapeutát, aki a külső szemlélő…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!